9 întrebări despre refacerea acoperişului

Când doriți să înlocuiți vechiul acoperiș, doriți să o faceți cu un sistem de acoperiș fiabil și durabil pentru o soluție pe termen lung. În plus, doriți să alegeți dintre diferite modele și stiluri pe cele care se potrivesc casei dvs.

În ceea ce privește instalarea, scopul fiecărui proprietar este de a înlocui acoperișul rapid, ieftin și cu cât mai puțină agitație posibil. Montatorii Gerard sunt instruiți să realizeze acest lucru; în continuare este prezentat un ghid pas cu pas pentru proiectul de schimbare a acoperișului. Informați-vă singuri înainte de a discuta cu orice antreprenor.

Acoperișurile GERARD® vă permit să creați stilul pe care doriți din asemănarea diferitelor stiluri de țiglă, șindrilă sau shake-uri. Sistemul poate răspunde cerințelor tehnice ale acoperișurilor ușoare, ceea ce înseamnă că structura veche a acoperișului nu are nevoie de o armare în cazul GERARD, lucru care ar putea fi necesar în cazul altor materiale de acoperire, cum ar fi în cazul țiglelor din zgură grea sau din beton. Acoperișurile GERARD pot fi instalate și la pante de până la 12 grade fără scurgeri.

Lăsați în urmă grijile legate de acoperiș

Alegerea acoperișului pe care o faceți acum va avea consecințe pe termen lung. Faceți alegerea corectă și viața va fi mai ușoară și mai sigură pentru dvs. și familia dvs. – nu veți mai avea griji legate de scurgeri, întreținere sau condițiile de vreme extremă.

Noul dvs. acoperiș poate adăuga valoare

Proiectul dvs. de schimbare a acoperișului este, de asemenea, o oportunitate de a îmbunătăți aspectul casei dvs. și adesea ridică prețul de vânzare care poate fi cerut.

Acum, să vedem cele mai frecvente întrebări despre schimbarea acoperișului! Citiți mai departe!

Mr. G
Mâna dvs. de ajutor

Aveți nevoie de mai multe informații? Întrebați-l pe Mr. G! Puteți să vă alăturați într-o călătorie între prieteni!